Zaposleni koji se osmehuju na sastanku

Izuzetni u upravljanju vašim otvorenim stavkama.

Mi doprinosimo Vašem prilivu novca.

Mi smo stručnjaci u oblasti upravljanja međunarodnim potraživanjima: fiducijarna naplata, otkup duga I angažovanje spoljnjih saradnika u području poslovnog procesa. Sa prilagođenim uslugama za B2B i B2C.

Kreiramo rješenja sa kojima su svi na dobitku i koja doprinose Vašem prilivu novca, na način koji odgovara Vama i Vašim klijentima. Jer znamo da su današnji dužnici Vaši budući klijenti. A Vi se možete koncentrisati na budući razvoj svog preduzeća.

Zvuči Vam dobro? Obratite nam se.

Glave koje podržavaju naše talente.

Katerina Boševska je Izvršni direktor EOS Montenegro i magistar ekonomije sa značajnim menadžerskim iskustvom i znanjem lokalnih poslovnih praksi i okruženja. Tokom svoje karijere sarađivala je više inostranih kompanija i učestvovala u razvoju projekata kako sa domaćim tako i sa inostranim partnerima. U EOS grupi je od 01.11.2005 kao finansijski direktor u Matrix Macedonia, gdje i sada vrši funkciju Izvršnog direktora.

Linkedin

Nebojša Vuksanović je Rukovodilac operacija EOS Montenegro. Njegovo višegodišnje iskutstvo rada u na menadžerskim pozcijama u domaćim i međunarodnim korporacijama kao što su Crnogorski Telekom, Allianz, i Euroaxis banka dr., kao i obrazovanje stečeno na Californian State University iz oblasti finansijskog menadžementa, najbolja su preporuka za zaposlene, ali i partnere i potencijalne klijente kompanije EOS Montenegro.

Linkedin