Zaposleni koji se osmehuju na sastanku

Izuzetni u upravljanju vašim otvorenim stavkama.

Mi doprinosimo Vašem prilivu novca.

Mi smo stručnjaci u oblasti upravljanja međunarodnim potraživanjima: fiducijarna naplata, otkup duga I angažovanje spoljnjih saradnika u području poslovnog procesa. Sa prilagođenim uslugama za B2B i B2C.

Kreiramo rješenja sa kojima su svi na dobitku i koja doprinose Vašem prilivu novca, na način koji odgovara Vama i Vašim klijentima. Jer znamo da su današnji dužnici Vaši budući klijenti. A Vi se možete koncentrisati na budući razvoj svog preduzeća.

Zvuči Vam dobro? Obratite nam se.

Glave koje podržavaju naše talente.

Katerina Boševska je Izvršni direktor EOS Montenegro i magistar ekonomije sa značajnim menadžerskim iskustvom i znanjem lokalnih poslovnih praksi i okruženja. Tokom svoje karijere sarađivala je više inostranih kompanija i učestvovala u razvoju projekata kako sa domaćim tako i sa inostranim partnerima. U EOS grupi je od 01.11.2005 kao finansijski direktor u Matrix Macedonia, gdje i sada vrši funkciju Izvršnog direktora.

Linkedin

Nebojša Vuksanović je Rukovodilac operacija EOS Montenegro. Njegovo višegodišnje iskutstvo rada u na menadžerskim pozcijama u domaćim i međunarodnim korporacijama kao što su Crnogorski Telekom, Allianz, i Euroaxis banka dr., kao i obrazovanje stečeno na Californian State University iz oblasti finansijskog menadžementa, najbolja su preporuka za zaposlene, ali i partnere i potencijalne klijente kompanije EOS Montenegro.

Linkedin

PODEŠAVANJA KOLAČIĆA

Na našoj internet stranici koristimo kolačiće koji vam omogućavaju najbolju moguću posetu našoj internet stranici. To uključuje kolačiće koji su neophodni za funkcionisanje internet stranice, kolačiće koji se koriste isključivo u svrhu anonimne statistike, kolačiće koji se koriste za podešavanja udobnosti posete i kolačiće koji se koriste da bi vam se prikazao personalizovan sadržaj na osnovu vaših interesa. Sami možete izabrati da li želite da dozvolite korišćenje kolačića za statistiku, udobnost posete i marketing. Pored toga, u svakom trenutku možete izmeniti, odnosno povući svoj pristanak tako što ćete kliknuti na Izmeni podešavanja kolačića u dnu internet stranice. Više informacija možete pronaći u našoj Politici privatnosti.

Neophodni

Koristimo neophodne kolačiće. Ovi kolačići su neophodni za funkcionisanje i osnovne funkcije internet stranice. Ovi kolačići omogućavaju funkcionisanje sigurnosti naše internet stranice.
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.

Udobnost posete

Ukoliko omogućite kolačiće za udobnost, olakšaćemo vam upotrebu naše internet stranice. Ukoliko opet posetite našu internet stranicu da biste koristili naše usluge, automatski ćemo prepoznati da ste već posetili našu internet stranicu, a unosi i podešavanja koja ste uneli biće automatski prepoznati, tako da ne morate opet da ih unosite. Na primer, ne morate ponovo da unosite svoje korisničke podatke svaki put, svojim podacima, koje ste već uneli, možete pristupiti kada ponovo posetite internet stranicu. 
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.

Statistike

Koristimo kolačiće za statistiku da bismo poboljšali svoju ponudu i obezbedili izgled koji se zasniva na potrebama, kao i stalnu optimizaciju naše internet stranice. 
Zato prikupljamo anonimne podatke za statistiku i analitiku, na primer da bismo utvrdili saobraćaj na internet stranici i ponašanje korisnika i da bismo prilagodili i poboljšali sadržaj i iskustvo na internet stranici.
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde

Marketing

Koristimo kolačiće za marketing, tako da možemo da obezbedimo relevantan sadržaj koji se zasniva na vašim interesovanjima kada posetite našu internet stranicu. 
Više o tome koje kolačiće koristimo možete pročitati ovde.