Dvoje klijenata za stolom zajedno čitaju dokument

Imate račun.
Zašto?

Jednostavno je. Kupili ste nešto od nekog preduzeća ili uzeli zajam i niste platili račun. Možda ste zaboravili. Sada je to preduzeće od nas zatražilo pomoć. Zato je naše ime na dopisu. Ali ćete vidjeti i ime inicijalnog kreditora na našem dopisu. Samo pogledajte. Šta je sljedeće? Pomoći ćemo Vam da platite račun. Sve što treba da učinite jeste da nam se obratite. Zajedno ćemo pronaći rješenje koje će odgovarati objema stranama. Naša svrha je: svijet bez dugova. I željeli bismo da Vas oslobodimo dugova.

Rado ćemo Vam pomoći. Samo nam se obratite.

Jednostavno je. Najbrži i najpopularniji način je jednokratno plaćanje. Vi možete platiti svoj račun jednokratno. Ili u ratama. Da biste pronašli plan plaćanja u ratama koji odgovara Vašoj situaciji, molimo Vas da nam se obratite.. Zajedno ćemo pronaći rješenje koje će odgovarati objema stranama.

Uzmite naše pismo, potražite broj zahtjeva i obratite  nam se. Hvala.

Ne. Vaš inicijalni povjerilac je zatražio od nas da pružimo pomoć. Ipak ćete naći njihovo ime na našem dopisu. Ali oni žele da mi upravljamo uplatama. Molimo Vas da nam se obratite Hvala.

Molimo Vas nemojte to raditi. Većina ljudi uradi tako zato što je ovo nepoznata i neprijatna situacija. Ne treba da brinete. Možemo Vam pomoći da prođete kroz ovo. Uradili smo to milion puta. I posvetićemo svoje vrijeme da Vam odgovorimo na sva Vaša pitanja. Na jedno od njih možemo odmah da odgovorimo: šta ako ignorišete kompletnu situaciju? Pa, što je duži proces, to je veći trošak. A možete ignorisati naše dopise, elektronsku poštu i pozive - ali ako iscrpimo sve opcije, EOS ili inicijalni povjerilac imaju pravo da pokrenu pravni postupak. Račun će biti uvećan za sve troškove pravnog postupka.

Dobra stvar je sljedeća: možete ignorisati sve navedeno samo ako ne ignorišete nas. Promptni kontakt sa nama spriječiće zakonsku radnju i iznos troškova će ostati niži. Samo se obratite - srećni smo što možemo da pomognemo.

Pa, počnimo sa lošim vijestima: vjerovatno ćete na kraju platiti više.

Evo razloga za to: od nekoga ste dobili proizvod ili uslugu, ali nijeste platili ili nijeste bili u mogućnosti da platite račun. Ili ste možda zaboravili. To je ljudski. Svi mi s vremena na vrijeme zaboravimo ponešto. Zato Vas je taj neko opet zamolio da platite račun. I Vi niste. Opet. Sad je taj neko od nas zatražio pomoć, i to je razlog usljed kojeg ste dobili podsjetnik od nas. Podsjećaćemo Vas još par puta. To je Vaša prilika da izmirite dugovanje prije uključivanja suda. Ako ne dugovanje, molimo Vas da imate na umu sljedeće: što je duži proces, to je veći trošak. A možete ignorisati naše dopise, elektronsku poštu i pozive - ali ako iscrpimo sve opcije, EOS ili inicijalni povjerilac imaju pravo da pokrenu pravni postupak. Dobićete tapiju - to je nešto kao sudska odluka – u kojoj je navedeno da morate izvršiti uplatu i iznos za plaćanje. Račun će biti uvećan za sve troškove pravnog postupka.

 ]Završimo sa dobrim vijestima: kao što ste možda primijetili, mi smo baš potrudili da Vam objasnimo postupak, korak po korak. Čak ćemo posvetiti još vremena da Vas razgovorom uputimo u sve mogućnosti putem telefona ili lično u našim kancelarijama. Promptni kontakt sa nama spriječiće zakonsku radnju i iznos troškova će ostati niži. Samo se obratite - srećni smo što možemo da pomognemo.

Ne brinite: pronaći ćemo rješenje. Obećavamo. Naš posao je da Vas oslobodimo dugova. I već smo pomogli milionima dužnika. Ne sa jednobraznim rješenjima, već prilagođenim. Na primjer: ako ne možete odmah platiti cijeli iznos, podijelićemo ga na rate koje Vam odgovaraju. I bez obzira koliko je mala prva rata, to je početak. Početak ka budućnosti koja Vas oslobađa od tereta Vaših dugova. Početak koji nosi dobar osjećaj i čini se da se osjećate bolje, korak po korak. Samo razgovarajte sa nama: mi smo stvarne osobe koje su srećne što su Vam od pomoći. A ova pomoć Vas neće koštati ni centa. Samo se obratite.

Odlično. To su dobre vijesti. Možda uplata još uvjek nije stigla do nas, ili možda negdje nešto drugo nije pošlo kako treba. Izvinite zbog toga. Hajde da provjerimo zajedno. Molimo Vas da se obratite kako biste bili sigurni da vidimo stvari na isti način. Hvala na pomoći i vremenu.

O, ne! Izvinite zbog toga. Molim Vas, obratite nam se kako bismo mogli da obustavimo slanje dopisa na pogrešnu adresu.

U redu. Ponekad stvari krenu naopako. I to je nezgodno za sve koji su uključeni. Hajde da zajedno saznamo šta je krenulo naopako. Molimo Vas da se obratite, kako biste nam rekli da potraživanje nije tačno. To je važno zato što trenutno mi to ne znamo. I vjerovatno ćete dobijati još nepotrebnih dopisa, elektronskih poruka ili telefonskih poziva. Sa druge strane, ako iznos potraživanja nije pogrešan, možda ćete se suočiti sa dodatnim troškovima, jer će se u određenom trenutku uključiti i sud. Što je takođe nepotrebno. Molimo Vas da nam se obratite; mi ćemo ispitati slučaj i  sve ćemo ispraviti. Hvala.

Da. Mi smo globalni igrač sa puno sertifikata, iskustva i godina u ovoj delatnosti. Samo pretražite ovu stranicu ili internet. Ili ostvarite kontakt na način koji Vama odgovara: napišite elektronsku poruku, pozovite nas ili posjetite naše kancelarije.

Moguće da jeste. Trebalo bi da odgovorite na tekstualnu poruku od EOS-a. Isto važi i za sve dopise koje ste možda primili. Ako tekstualna poruka sadrži broj potraživanja, stupite u kontakt i saznajte više o neizmirenom dugu.

Svakako. Ponekad stvari krenu naopako. Izvinite zbog toga. Hajde da saznamo zajedno šta je krenulo naopako. Samo nam se obratite na način koji Vama odgovara: napišite elektronsku poruku ili dopis, pozovite nas ili posjetite naše kancelarije. Hvala. 

  EOS Montenegro DOO
  Kancelarija

  EOS Montenegro DOO

  The Capital Plaza, Cetinjska 11, IV sprat
  81000 Podgorica
  Crna Gora

  Telefon: + 381 63 866 0933

  Info.mne@eos-ts.com Visit website

  Radno vreme:

  ponedeljak - petak:
  08:00 – 16:00

Pošaljite nam poruku

Molimo popunite obavezna polja.
Molimo popunite obavezna polja.
Bitte füllen Sie das Pflichtfeld aus.
Molimo popunite obavezna polja.

*obavezno polje